Abdullah Avcı sinir krizi geçirdi!

Abdullah Avcı: "Trabzonspor forması çok ağırdır. Hata, hata, hata 94 dakika! Futbol artık bir akıl oyunudur. Kahramanlık oyunu değildir. O yüzden anlara doğru odaklanacaksın. Bu sene çok geriden geldik. Gelecek sene şampiyonluğa oynayacağız. Aşırı sinirliyim!"

Galatasaray deplasmanında 90+6'da yediği golle 1 puana razı olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı sinir krizi geçirdi! Hafta sonu evinde oynadığı Hatayspor maçında da son dakika golüyle beraberliğe razı olan Bordo-Mavililer, 5 haftadır beraberliklere abone...

Maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda çok sinirli olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Bir; çok sinirliyim. İki; çok üzgünüm! 2 haftadır 90+5... Bugün tam anlamıyla üstün oynadık. Son 5 maç rakiplerin sana hiç üstünlüğü olmadan berabere bitiyor. Belki ligi 3. bitireceksin. Her şeyi çöpe atabiliyorsun. Bu oyuna odaklanacaksın!" ifadelerini kullandı.

Maçın tamamında oyunun üstünlüğünü ellerinde bulundurduklarının altını çizen Avcı, “95 dakika tamamen oyunun, sahanın hakimi olan ve oyundaki istediği organizasyonları hem savunma ve hem hücumda doğru uygulayan bir Trabzonspor vardı. Özellikle son 5 maçta berabere kaldı. İkisinde son dakikalarda penaltı duran toptan yediğimiz goller var” şeklinde konuştu.


Avcı, şunları söyledi: "Üzgünlüğüm oyuncularım çok iyi niyetli, verdiklerimizi tamamen uygulamaya çalışıyorlar ve saha içinde oyun üstünlüğünü ele alıyorlar. Kızgınlığım ise oyunun anları, aklın ve dakikası vardır. Bunları son 2 haftadır zaman zaman kaçırıyoruz. 22-23 maçtır şampiyonluk yarışının içine kafamızı sokmaya çalıştık. Son 5 maçta 10 puan kaybettik. Bu maçların hepsinde oyun bizim cebimizdeydi, kazanabilirdik. Gelişen bir takımız. Bu iyi ama anları aklını duygularınla karıştırmayacaksın. Duyguları aklın önüne koymayacaksın."

Avcı, gelecek sezon öncesi transfer döneminde doğru hamleler ile şampiyonluk yarışı içinde olmak istediklerini aktararak, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Ligin bundan sonraki seyrinde kazanabilmek için mücadele edeceğiz. Trabzonspor forması için kazanmak ve şampiyon olmak çok önemlidir. Şampiyonluğa oynayacaktır. Bu sezon yarışa sonradan dahil olduk. Önümüzdeki sene bu son anları doğru oynamak ve özellikle transfer ayında doğru hamleler yaparak, bu yarışın içinde olmak isteyeceğiz."

Abdullah Avcı sinir krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.