Abdullah Avcı: Şampiyonluk konusunda yapılan algıları daha evvelden biliyorum.

Karagümrük deplasmanında 2-0 kazanan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın basın toplantısında devre arası takıma takviye yapacaklarını söyledi: "Şampiyonluk konusunda yapılan algıları daha evvelden biliyorum. Son 5-6 senedir yarışan bir teknik direktörüm. Sahanın dışında ne olduğunu çok iyi biliyorum. Hep sahanın içinde kalmaya devam edeceğim. Trabzonspor tarihi, geçmişi her zaman yarışmış bir takımdır. Camia da buna hazır. En iyi şekilde yarışmaya devam edeceğiz”

Süper Lig'in 14. haftasında Karagümrük deplasmanında 0-2 mağlup eden Trabzonspor'da  galibiyet serisini 7 maça çıktı. Şampiyonluk hesapları yapan Bordo-Mavililer, Abdülkadir Ömür'ün kariyer rekoru kırdığı maçta hedefine bir adım daha yaklaştı.

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın basın toplantısı "şampiyonluk"la ilgili konuştu:

KARAGÜMRÜK'LÜ AVCI...

"Olimpiyat Stadı, benim 6 senemin geçtiği yer. Güzel hikayelerin olduğu, geçen sene de Trabzonspor’la bir kupa kazandığımız bir stat. Rakip Karagümrük, beni 22-23 üç yaşlarında futbol piyasasına sunan, çıkış yaptığım, iki senede otuz gole yakın atıp piyasaya çıktığım takım. Ciddi bir saha organizasyon takımına karşı oynadık. Her iki takımın da sahada hem savunmada hem hücumda planları vardı. Topa sahip olma oyununu her iki takımda istedi."

"Özellikle rakibin topa sahip olup opsiyonlarını çok sabırla beklemesi aslında sinir bozucu bir durumdur ama ona sabırlı kalmak ve takım savunmasını yapmak çok önemliydi. İkinci bölgede de merkezi çok doğru kapatarak sabırla topun peşinde bazen koşmak gerekir. Şampiyonluğa oynamak, hedefe gitmek bu tür oyunları geçmek takım savunmasını doğru yapmakla eş değerdedir. Bugün fırsatlar bulduk."

"KUPA KAZANMADIK, HİÇBİR ŞEY KAZANMADIK"

"Penaltıdan golü attık. İkinci yarıda da fırsatlarımız vardı. Erken oyunu kopartabilirdik ama doğru zamanda 2. gol de geldi. Bugün sistemi, organizasyonu ve planları olan 2 takım karşılaştı. Biz kazandık. Kazanmamızın en büyük etkenlerinden bir tanesi hedefe giderken daha fazla fedakarca takım savunması yapmaktır. Bugün itibariyle takımım ne istediysem bunu parça parça uygulamaya çalıştı. Onun için oyuncularla beraber olmaktan son derece mutluyum."

"Bir haftayı daha geride bıraktık. Kupa kazanmadık, hiçbir şey kazanmadık. Sadece üç puan kazandık. Cumartesi Adana Demirspor’la yine bir final maçına çıkacağız. Taraftarlarımızı sabırlı, sakin olmaya destek vermeye, savunmayı ve hücumu bizle beraber yapmaya davet ediyorum. Taraftarımız bugün burada değildiler ama enerjileri vardı. Desteklerini gönülden desteklerini vereceklerine inanıyorum."

"2-0’lık skor tabii ki iki sıfır önemli ama oyuncularım çalıştıklarımızı santim santim uygulamaya çalıştı. Benim için daha değerli. Bu yolda hızlı adımlar atmak önemli. 14. hafta bitti ve bir maç daha kazandık. Rekorlar diyorlar ama inanın hiçbir tarafına bakmıyorum. Her hafta kazandığımız maçlara bakıyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir takıma karşı oynadık. Onlara da başarılar diliyorum."

Abdullah Avcı: Şampiyonluk konusunda yapılan algıları daha evvelden biliyorum.

"DEVRE ARASINDA TAKVİYELERİMİZ OLACAK"

5-6 senedir zirve yarışı veren bir teknik adam olduğunu ifade ederek sözlerini sürdüren Avcı, “Şampiyonluk konusunda yapılan algıları daha evvelden biliyorum. Son 5-6 senedir yarışan bir teknik direktörüm. Sahanın dışında ne olduğunu çok iyi biliyorum. Hep sahanın içinde kalmaya devam edeceğim. Trabzonspor tarihi, geçmişi her zaman yarışmış bir takımdır. Camia da buna hazır. En iyi şekilde yarışmaya devam edeceğiz” dedi.

Abdülkadir Ömür hakkında da konuşan Avcı, “Abdülkadir Ömür, Türk futbolunun yetenekli ve özel oyuncularından. Harika gidiyor. Daha önce, ’Bizi şampiyon yapacaksa ömür gibi oyuncular yapacak.’ dediğimi de tekrar hatırlatayım. Dalgalanmalar olacak. Bu böyle bir oyun. Özel bir oyuncu. Umarım gelişerek ve katkı sağlayarak devam eder” dedi. 

Abdullah Avcı: Şampiyonluk konusunda yapılan algıları daha evvelden biliyorum. ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.