Abdullah Avcı: Rekorlar üstüne rekorlar kırıyoruz. Bunun sonu harika olacak

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Trabzonspor, geçen sezonki performansına fark atmaya devam ediyor. Karadeniz ekibi 2020-21 sezonunda 10. hafta itibariyle 14. sırada bulunuyordu. Göreve geldikten sonra büyük maç kaybetmeyen Abdullah Avcı, "Rekorlar üstüne rekorlar kırıyoruz. Bunun sonu harika olacak" dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Trabzonspor, İzmir deplasmanının hikayesini anlatan bir video paylaştı. Takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden İzmir'e hareketi yer aldığı görüntülerde, taraftarların karşılaması ve İzmir şehrinden renkli görüntülerle birlikte Abdullah Avcı'nın takıma yönelik yaptığı konuşmanın sesi yayınlandı.

Avcı, takıma yönelik yaptığı konuşmada, "Büyük takım, büyük oyuncular ve lider takıma yakışır bir mücadele istiyoruz. Önemli galibiyet aldık. Şampiyonluk böyle geliyor. Hakikaten çok güzel şeyler yaşıyoruz. Rekorlar üstüne rekorlar kırıyoruz. Bunun sonu harika olacak" dedi.

GEÇEN SEZONU İKİYE KATLADI

Süper Lig'de namağlup olarak yoluna devam eden Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftalık bölümünde 12 puan toplamıştı. Bordo-mavililer, bu sezon ise 24 puan elde ederek 12 puanlık bir fark oluşturdu.

Adullah Avcı, 10 Kasım 2020'de bordo-mavili takımın başına geçmişti. Yaklaşık 1 yıldır Karadeniz ekibini çalıştıran tecrübeli teknik adam, bordo-mavili takımla yükselen bir trend yakaladı. Avcı, geçtiğimiz sezon 17. sıradan aldığı takımı Avrupa kupalarına taşırken, bu sezon ise namağlup lider yoluna devam ediyor. Avcı, geçtiğimiz sezon 32 maçta 2.03 puan ortalaması yakalarken, bu sezon ise ortalamasını 10 maçta 2.40'a çıkardı.

BÜYÜK MAÇLARI KAYBETMEDİ

Trabzonspor, son dış saha yenilgisini geçen sezon ligin 6. haftasında 25 Ekim 2020'de İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçında 3-1'lik sonuçla yaşadı. 365 gün önce son dış saha yenilgisini yaşayan Karadeniz ekibi, daha sonra 23 deplasman müsabakasında 13 galibiyet, 10 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, konuk olduğu Göztepe mücadelesinden galip ayrılmasıyla birlikte deplasmandaki yenilmezliğini 1 yıla çıkardı.

Karadeniz fırtınası geçen sezonun ilk 10 haftasında İstanbul'un 3 büyüklerine karşı oynadığı 2 maçı kaybederken, bu sezon ise yenilgi yüzü görmedi. Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezonun ilk haftasında evinde Beşiktaş'a 3-1 kaybederken, 6. haftada deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu.

Bu maçın ardından Karadeniz ekibi, deplasmanda oynadığı maçları kaybetmedi. Bu sezonun 4. haftasında sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi ise 3-1 mağlup etti.

Abdullah Avcı: Rekorlar üstüne rekorlar kırıyoruz. Bunun sonu harika olacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.