Abdullah Avcı, Kopenhag Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Gruplara kalacağımıza inanıyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Kopenhag'la karşı karşıya geldi. Mücadeleden mağlubiyetle ayrılan bordo-mavililerde, teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından konuştu. Deneyimli teknik adam, "İkinci maçta onların müthiş desteğiyle birlikte gruba kalacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

''Bir teknik adam olarak oyunla ilgilendiğim için oyundan tatmin olmuş durumdayım. Belki skor alamadık ama oyun anlamında mutluyum. Ayağımızdaki toptan ve duran toptan gol yedik, ilk yarıda 2 tarafa da dalgalı gitti. 2. yarıda dominant oyunu sergiledik. Topa tamamen hakim oldu, topa sahip olmada üretmede iyiydik. Bir sonraki maç için sağlıklı mesajlar verdik. Ortam çok güzel, rakibin ciddi tarafı baskı ve şiddetli faul yapması.

''2. MAÇTA DESTEKLERİYLE BERABER GRUBA KALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM''

2. Maçta da Trabzonspor'un taraftarı o ortamı yapacaktır. Oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum. Sabırlı akıllı şekilde dominant olduğumuzu gördük. Tacı dahi doğru değerlendirmeyi yapmamız gerekiyor. Trabzonspor taraftarı bundan mutlu olsun, harika mesajlar veriyor takım. 2. maçta destekleriyle beraber gruba kalacağımızı düşünüyorum. Dersimize ekip halinde çalışıyoruz, 2 ayaklı bir maç son dakikada duygularla hareket edemeyiz, zaman zaman oyuncunun duygusu vardır, planlara sadık kalmak gerekiyor, bu kadar seyirci ortamında şiddetli baskı yapabilen takıma karşı doğru oynayabildik. Basit hata bu seviyede cezalandırılabiliyor.

''TARAFTARIMIZLA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAK EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ''

Hafta sonunda Antalya maçına hazırlanacağız, tekrar içerideki maça bakacağız. Takım gelişiyor, taraftarımızla Şampiyonalar Ligi'nde olmak en büyük isteğimiz. Bartra daha dün katıldı, gelen oyuncularının verilerini alıyoruz ona göre plan yapıyoruz. Djaniny en değerli oyuncularımızdan bir tanesi, oyundan son derece memnunum.

.

Abdullah Avcı, Kopenhag Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Gruplara kalacağımıza inanıyorum ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Kopengah UEFA Şampiyonlar Ligi play off ön eleme turu Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.