"Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’tan ayrılması sonrasında çıkan tazminat haberleri ile ilgili, “Bu işler hukuksal işler. Hiçbir yere girerken ya da çıkarken para konuşmadım. Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz" dedi. Beşiktaş derbisini 2-1 kazanan Avcı, Trabzon'da kasket modası başlattı.

Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek zirveden eden ve Süper Lig'de son 6 maçın 5'ini kazanarak "zirve yarışında ben de varım" diyen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'yla kasket modası başlattı.

Çarşamba akşamı eski takımı Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek kariyerinin ilk kupasını kazanan Abdullah Avcı, Süper Kupa maçından 3 gün sonra bu kez de bir diğer eski takımı Beşiktaş'ın 9 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Bordo-Mavili kulübün efsanevi hocası Ahmet Suat Özyazıcı'ya saygı niteliğinde kasket takan Avcı'ya Beşiktaş zaferinin ardından tüm takım ayak uydurdu.

Soyunma odasında verilen kasketli poz, Trabzon şehrinde yeni bir moda akımının başlamasına neden oldu. Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada,  "Kasketliler geri döndü. Şehirde de herkes böyle dolaşmaya başlamış. Kupa maçından sonra Ahmet Suat'a (Özyazıcı) bir gönderme yapmıştım. Güzel de oldu. Bugün futbolcular hep birlikte kasket takmış" dedi.


Basın toplantısında maçı değerlendiren başarılı çalıştırıcı, 8. günde 3. maçı oynadıklarını belirterek şunları söyledi: “3 gün önce Başakşehir’e karşı bir final oynadık. Bugün de ligin lideri, coşkulu oynayan, hücumda sayısal anlamda fazla olan formda bir takıma karşı oynadık. Oyun istediğimiz gibi başladı. Geçişler yakaladık. Geçişlerde ya atağı sonlandıracaksın ya da 3. bölgede set oyunu oynayacaksın. Özellikle böyle bir takıma karşı hamle yapıp kazanmak önemliydi.

Değerli bir çıkışımız var. Karakterli bir takım var. Verdiğimizi almaya, uygulamaya çalışıyorlar. Parçadan bütüne giderek bakıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yüksek enerjili bir grup var. Onlara da teşekkür ediyorum. Trabzon şehri ve Trabzonspor her zaman yukarıda olur. İnişler, çıkışlar olacak ama takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Hem kupayı almak hem de burada kazanmak güzel. 1 sene sonra burada olmak güzel. Geçmişini bildiğim, tarihine saygılı olduğum, efsane başkanı Süleyman Seba gibi değerli bir isimle tanışma fırsatı bulduğum bir kulüpte görev aldım. Ayrılıklar var. Hepsi içinde. İyi bir takıma sahipler, iyi yoldalar. İyi bir hocaları var, onlara da başarılar diliyorum” 

"Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz"

ABDULLAH AVCI'YI KİMSE PARAYLA TARTAMAZ

"Bugün Beşiktaş'tan ayrılışımın 367. günü. Tarihine çok büyük saygım var. Şeref'inden Hakkı'sına.. Süleyman Seba'yla da tanışmıştım. Aynı duygulardan daha fazlasını bugün Trabzon'da yaşıyorum. Bana yaşatıyorlar. Trabzon şehrine armağan olsun bu galibiyet" sözleriyle Beşiktaş camiasına saygısını sunan Avcı, Beşiktaş’tan ayrılması sonrasında çıkan tazminat haberleri için şunları söyledi:

“Bu işler hukuksal işler. Ben mesleki anlamda Başakşehir, milli takım, Beşiktaş ve Trabzonspor’da çalıştım. Çok fazla dolaşmadım. Ama hiçbir yere girerken ya da çıkarken para konuşmadım. Bunu en yakın zamanda da sorarsınız. Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz. Bana nasıl hissettirirseniz ben öyle davranırım. Beşiktaş’ın tarihine, camiasına saygım var. Onlara da başarılar diliyorum.” 

"Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz" ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.