Abdullah Avcı: Hücumda, oyuncu kalitemiz yükseldikçe daha iyi olacağız

Abdullah Avcı: "Bir yandan oyuncu bakıyoruz, bir yandan da bu maçları kazanmamız gerekiyor. Hem yönetimin hem de benim çalışmalarımız sürüyor. Trabzonspor taraftarı bize sahip çıkmaya devam etsinler. Bu enerjiyi verdikleri sürece Trabzonspor hep zirveye oynar."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük'ü Vodafone Park'ta 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından transfer açıklaması yaptı. Kadro kalitesini yükseltmenin önemine vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"2021'e galibiyetle başlamak çok güzel. İlk yarı istediğimiz gibi olmadı. 2. yarı daha fazla topa sahip olma. Rakibe pozisyon verme sayımız geldiğimizden beri azaldı. Takım savunmasında daha iyiyiz. Zamana, oyunu geliştirmeye, oyuncuya ihtiyacımız var. Hücumda, oyuncu kalitemiz yükseldikçe daha iyi olacağız. Bir yandan oyuncu bakıyoruz, bir yandan da bu maçları kazanmamız gerekiyor. Hem yönetimin hem de benim çalışmalarımız sürüyor. Trabzonspor taraftarı bize sahip çıkmaya devam etsinler. Bu enerjiyi verdikleri sürece Trabzonspor hep zirveye oynar."

Abdullah Avcı: Hücumda, oyuncu kalitemiz yükseldikçe daha iyi olacağız ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.