Abdullah Avcı: Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve maçı çevirdik

Abdullah Avcı: "Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve maçı çevirdik. Bazen oyun kalitesi, bazen oyuncu kalitesi sonucu belirliyor. Nwakaeme'nin ve Djaniny'nin dönmesi kaliteyi arttırdı. Bana bir hücum organizasyonu çizsinler, bunu uygulayacağım. Hücum organizasyonu yapmıyoruz diye bir şey yok."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Anthony Nwakaeme ve Djaniny'nin dönüşüyle takımda kalitenin arttığını vurguladı. 2-1 kazandıklar Çaykur Rizespor maçının ardından beIN Sports'a konuşan başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Geldiğim günden beri ne sıralamaya, ne puan durumuna, bunların hiçbirine bakmıyorum. Tespit ettiklerimiz üzerinden çalışıyoruz. Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve maçı çevirdik. Bazen oyun kalitesi, bazen oyuncu kalitesi sonucu belirliyor. Nwakaeme'nin ve Djaniny'nin dönmesi kaliteyi arttırdı. Bana bir hücum organizasyonu çizsinler, bunu uygulayacağım. Hücum organizasyonu yapmıyoruz diye bir şey yok. Artık futbolda gerçekler var; oyunun iki tarafı oynanıyor. Hem hücum, hem savunma. Bunu adım adım yapıyoruz. Geriye düştükten sonra ayağa kalkmaları benim için önemliydi. Geçen gün Kupa maçını kaybettik ama Faruk diye bir oyuncu kazandık. Burası bir oyuncu fabrikası, bu potansiyeli değerlendirmeliyiz. Trabzonspor bugün bizimle birlikte değil ama duyguları bizimle birlikte... Burada oldukları zaman bize eşik atlatacaklarını biliyorum."

TOMAS'TAN HAKEME VERYANSIN

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas ise maçı hakemi Ali Şansalan'ı eleştirdi. Hakemin baskı altında kaldığını ve çalması gereken kritik düdükleri çalamadığını belirten Hırvat çalıştırıcı, "1-0 öndeyken Trabzonspor aleyhine penaltı, kırmızı kart (Uğurcan Çakır) vardı. 2. golden önce net bir el var! Hakem bunların hiçbirini çalmadı. Sonra kaybediyoruz. Devre arasında hakeme soyunma odasında baskı vardı Trabzon'dan. Böyle olmaz" dedi.

Abdullah Avcı: Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve maçı çevirdik

Abdullah Avcı: Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve maçı çevirdik ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.