Abdullah Avcı etkisi ilk maçta kendisini gösterdi

Abdullah Avcı: "Bugün gol yemeyen takım savunmasını daha iyi yapan bir takım vardı. Kazanırken de ders çıkarmak gerekiyor. Bardağın dolu tarafı gol yemeden 3 puanı alan, bir sonraki haftaya hazırlanacak bir takımımız var."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları BB Erzurumspor maçıyla Bordo-Mavili kulüpte bir ilke imza attı. Bu sezon evinde oynadığı 4 maçta da kalesinde gol gören Karadeniz ekibi, Avcı'nın yeni "takım savunması" anlayışıyla ilk kez 90 dakikadan gol yemeden ayrıldı.

Tecrübeli çalıştırıcı, ilk maç ilk galibiyetin ardından şunları söyledi:

İlk yarısı farklı ikinci yarısı farklı bir maçtı. Gole kadar istediğimiz opsiyonları kullanıyorduk. Pas açılarını kullanıyorduk. Golü bulduk ve ardından kaçırdığımız pozisyon var. Ligin duran toplarda etkili takımına karşı oynadık. Sahanın ağır oluşu ve rakibin ikinci yarı sayısal olarak üzerimize fazla gelmesi...

Bazen böyle kazanacaksın. Kazanma isteği arzusu var. Fiziksel olarak kırılan bir takım bugün gol yemeden maç kazandı. Eksiklerimiz var çok yol almamız gereken bir durum var. Bugün gol yemeyen takım savunmasını daha iyi yapan bir takım vardı. Kazanırken de ders çıkarmak gerekiyor. Bardağın dolu tarafı gol yemeden 3 puanı alan, bir sonraki haftaya hazırlanacak bir takımımız var. 

FUTBOLUMUZUN HAKKI YENİLGİ DEĞİLDİ

BB Erzurumspor'un 5 maçtır galibiyet görmeyen teknik direktör Mehmet Özdilek ise "Bu oyunun karşılığındaki mağlubiyet bizi gerçekten üzdü" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "2. devrede istatistikleri alt üst ettik. Ürettik, şutu denedik, yandan ortayı denedik, double pas denedik, çok net pozisyonlar yakaladık ama topu maalesef 7.32'nin içine atamadık. Golü bulduk, iptali tartışılacaktır. O gol olsa çok farklı olacaktı. Böyle oynadığımız sürece çok kaybetmeyiz. Önümüzdeki kupa maçı, şimdi ona hazırlanacağız."

Abdullah Avcı etkisi ilk maçta kendisini gösterdi

Abdullah Avcı etkisi ilk maçta kendisini gösterdi ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor BB Erzurumspor mehmet özdilek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.