Abdullah Avcı Fenerbahçe ile anlaştı

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor maçında istifasını yönetime sunan Ersun Yanal'ın görevi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor mücadelesi ile son bulmuştu.

Sarı-lacivertli ekibin yarın Denizlispor ile oynayacağı mücadelenin ardından Abdullah Avcı ile anlaştıklarını açıklaması bekleniyor. Taraflar bu konuda herhangi bir açıklama yapmazken edinilen bilgilere göre anlaşmanın yaklaşık olarak 10 gün önce yapıldığı ve Ersun Yanal'ın ayrılığının beklendiği gelen bilgiler arasında.

Abdullah Avcı Fenerbahçe ile anlaştı

Denizlispor maçına kulüpteki mevcut antrenörlerin takımı sahaya süreceği ancak yeni hafta ile birlikte Abdullah Avcı'nın açıklanacağı iddia edildi. Öte yandan yeni sezonda Abdullah Avcı'nın teknik heyetine Emre Belözoğlu'nun da katılacağı ifade edildi.

Öte yandan İHA ise Alman Teknik Direktör Roger Schmidt'in menajerinin İstanbul'a geldiğini ve Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Sarı-lacivertli yönetimin, Alman teknik adamla anlaşma sağlayamaması durumunda, Abdullah Avcı ile resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE, ABDULLAH AVCI İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Ersun Yanal'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Sezon başında Beşiktaş'ın başına geçen deneyimli hoca, başarısız sonuçların ardından siyah-beyazlı ekipten ayrılmıştı. Abdullah Avcı'nın yeni adresi sarı-lacivertli ekip oldu. Fenerbahçe'nin Abdullah Avcı ile Denizlispor mücadelesinden sonra sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

KULÜP AVCI'YI YALANLADI

Abdullah Avcı'nın isminin yüksek sesle dile getirilmeye başlanması ve konuyla ilgili haberler servis edilmesi, yönetim kurulunu rahatsız etti. Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarının Avcı ismine tepki gösteriyor oluşu da kulübü hamle yapmaya sevk etti.

Bu olaylar yaşanırken Fenerbahçe Kulübü'nden Abdullah Avcı'yla ilgili açıklama geldi.

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde;

Futbol A Takımımızın, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır.

Abdullah Avcı Fenerbahçe ile anlaştı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Abdullah Avcı Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.