Fatih Altaylı, Abdullah Avcı'nın açtığı hakaret davasını kazandı

Abdullah Avcı'nın Fatih Altaylı'ya açtığı 500 bin liralık tazminat davası sonuçlandı. Davayı kazandığını açıklayan Altaylı, "Abdullah Avcı'nın kötü bir teknik direktör olduğu mahkeme tarafından tescillendi" dedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gazetesi Fatih Altaylı'ya açtığı dava sonuçlandı. Altaylı, Bloomber HT kanalında yayınlanan Spor Saati programında davayı kazandığını açıkladı.

Altaylı, "Kendisine hakaret ettiğim gerekçesiyle bana dava açmıştı. Ben hakaret hakaret etmemiştim. Kötü bir teknik direktör olduğunu söylemiştim. O da bunu hakaret olarak algılamıştı ve bana dava açmıştı. Belki avukatları kendine iletmiştir ama davayı kaybetti. Kötü bir teknik direktör olduğu mahkeme tarafından tescillendi" ifadelerini kullandı.

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Abdullah Avcı Beşiktaş'ı başındayken "Teknik direktörlüğüm sorgulanamaz" demişti. Fatih Altaylı da 7 Ekim'de yayınlanan aynı programda bu sözleri hedef alarak şöyle konuşmuştu:

"Ulan hangi başarı? A Milli Takım'a gittin, madara olarak geri geldin. Çeşitli ilişkiler sayesinde Başakşehirspor'da 4 yıl kaldın. Bunların 2 yılında çuvalladın. En tepeden kollanarak, desteklenerek... Ne oldu, altına yaptın. Sen kim oluyorsun Abdullah Avcı başarıdan söz ediyorsun. Büyük bir ukalalık, züppelik içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Olmayan bir şey sorgulanamaz. Pardon üst yapıda başarısı yok, altyapılarda var."

Fatih Altaylı, Abdullah Avcı'nın açtığı hakaret davasını kazandı ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.