Abdullah Avcı: Daha hiçbir şey kazanmadık, şampiyon olmadık

Abdullah Avcı: "Daha hiçbir şey kazanmadık. Şampiyon olmadık, şampiyonluk yolunda önemli mesafe kat ettiğimize inanıyorum. Sadece 3 puan aldık. Daha ligin başındayız. 21 bin kişinin Trabzonspor'a oyuncu grubu üzerinde çok etkileri var destek olduklarında bizim oyunumuzu hızlandıracaklar, baskımızı arttıracaklar. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor."

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek zirveden indiren ve Süper Lig'in yeni lideri olan yenilgisiz Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk yolunda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Maçın basın toplantısında konuşan Avcı, şunları söyledi: "Maç öncesi bütün senaryolara karşı hazırlandık. Taraftarımızın müthiş desteğiyle oyun bizim istediğimiz gibi başladı. Oyunun başında net pozisyonu bulduk. Bazen oyunun dönüşlerindeki anlar yorucu olabiliyor. Öne geçerken geriye düştüğümüz bir pozisyonu yaşadık. Oyun üstünlüğümüz vardı, kırmızı kartın ve arkasından golün gelmesiyle birlikte oyunun o anına kadar üstünlüğümüz vardı ama daha sonra tamamen üstünlüğü ele aldık."

"HENÜZ ŞAMPİYON OLMADIK"

"Daha hiçbir şey kazanmadık. Şampiyon olmadık, şampiyonluk yolunda önemli mesafe kat ettiğimize inanıyorum. Sadece 3 puan aldık. Daha ligin başındayız. 21 bin kişinin Trabzonspor'a oyuncu grubu üzerinde çok etkileri var destek olduklarında bizim oyunumuzu hızlandıracaklar, baskımızı arttıracaklar. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Onların desteklemeleri çok önemli. İstedikleri, galibiyetti."

YEREL FUTBOLCULARIN ÖNEMİ... 

"Özellikle yöresel oyunculara biraz daha fazla sahip çıkalım. Alt kaynaktan gelmişler. Hem buranın taraftarları, hem de burada oynuyorlar. Bütçesini dengeliyorlar. Eleştiri tabiki olacak, bana da oyuncuya da olacak ama maç bittikten sonra yapalım. Çünkü taraftar bunu desteklediği an biz çok hızlı mesafe kat ediyoruz. Daha ligin başındayız bir şey kazanmadık. Bunun daha değerli olması için Göztepe maçı daha değerli olacak. Bu şehir bir çok şeyi hak ediyor. Haklı bir galibiyet aldık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Bu şehre armağan olsun, rakibe de başarılar diliyorum."

Abdullah Avcı: Daha hiçbir şey kazanmadık, şampiyon olmadık ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.