Abdullah Avcı: 1 puan iyidir, çok fazla seçeneğim yoktu

Abdullah Avcı: "Rakipten biraz üstün oynadık ama çok yeterli miydi kazanmak için, belki yeterli değildi. Sonuçta zor bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. 2 değişiklik yapabildim, çok fazla seçeneğim yoktu."

Süper Lig’in 32. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor’da puan kayıpları sürüyor. Milli araya 4-1'lik Ankaragücü galibiyetiyle giren Bordo-Mavililer son 6 haftada 10 puan kaybetti. Teknik direktör Abdullah Avcı, “Sonuçta zor bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. 2 değişiklik yapabildim, çok fazla seçeneğim yoktu" dedi.

Avcı, maçın basın toplantısında şunları söyledi: “Ligimizin en zor deplasmanlarından biri... Sivasspor, özellikle kadro kalitesi olan, bu lige uygun oynayabilen bir takım. Kenar ortaları en fazla yapan takım ve geçişleri kullanan bir takım. Top rakipteyken sıcak teması en fazla yapan bir takım. Buna karşı savunmada da çalıştık. Duran toplar Sivasspor için öncelik olan bir durumdu. Çok tehlikeli bir durum yaşamadık gibi düşünüyorum. Topun bizde olduğu bölümler de oldu. Rakipten biraz üstün oynadık ama çok yeterli miydi kazanmak için, belki yeterli değildi. Sonuçta zor bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. 2 değişiklik yapabildim, çok fazla seçeneğim yoktu. Tekrar kazanma alışkanlığına başlamak için salı günü oynayacağımız müsabakaya dinlenerek ve çabuk toparlanacak hazırlanacağımızı düşünüyorum. Sivasspor, ligin ve senelerin en renkli takımlarından bir tanesi. Sivasspor’a başarılar diliyorum. Oyuncularıma bu zorlu deplasmanda oyunu hep ellerinde tuttukları için tebrik ediyorum."

Abdullah Avcı: 1 puan iyidir, çok fazla seçeneğim yoktu

"OYNADIĞIMIZ OYUNU SKORA YANSITAMADIK"

Yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise şunları söyledi: “Bütün gayemiz 3 puan kazanmaktı. O doğrultuda oynadık oyunumuzu da. Maçın başlarında gerçekten iyi oynadık ve güzel şeyler yaptık. Geneline baktığımız zaman güzel pozisyonlar yakaladık ama son paslarda biraz dikkatli olabilseydik rahatlıkla galibiyetle ayrılabilirdik. Biz de, Trabzon da galibiyet için oynadı. Özellikle bizim ikinci yarının sonlarına doğru güzel pozisyonlarımız vardı. Ben takımımdan ve oyun disiplininden memnunum. Oynadığımız oyunu skora yansıtamadık. Kalan maçlarımız var, bizim de puana ihtiyacımız var. Kalan 10 tane maçı da en iyi şekilde bitirip, Sivasspor olarak iyi bir yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Sezon başından bari takımımız bayağı sıkıntılar yaşadı. Bu sıkıntıları aşıp buralara geldik ama daha iyisini de yapacağımıza inanıyorum. Çok iyi bir takımım var, gerçekten hepsi örnek ve disiplinli oyuncular. Önemli olan yakaladığımız istikrarı ligin sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Tek amacımız Sivasspor’un ligi iyi bir yerde bitirmesi."

Abdullah Avcı: 1 puan iyidir, çok fazla seçeneğim yoktu ile ilgili etiketler Trabzonspor Sivasspor Abdullah Avcı Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.