Abdullah Ağar'dan zehir zemberek sözler

Uşşaki tarikatının lideri ‘Fatih Nurullah Efendi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkıldığını ve yerine ikinci Osmanlı Devleti’nin kurulduğunu söylediği bir video, güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ı çileden çıkardı. Ağar, "Bu saatten sonra seni ve senin gibileri ancak enayiler/beyinsizler yer." ifadelerini kullandı.

Uşşaki tarikatının ‘Fatih Nurullah Efendi’ ünvanlı lideri, Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkıldığını ve yerine ikinci Osmanlı Devleti’nin kurulduğunu söylemiş, yeni padişahın ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmişti.

Akılalmaz sözleri sosyal medya hesabından paylaşan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Osmanlının yönetimine, gücüne, ekonomisine, DİNE ve BİLİME musallat olup koca imparatorluğu devirdiğiniz yetmedi, “İktidara destek verir görünerek”, Hilafeti ve Osmanlı’yı geri getireceğiz, “Tayyip Bey’i” padişah-halife yapacağız ayaklarına SON DEVLETİ de YIKACAKSINIZ DEĞİL Mİ?" ifadelerini kullandı.

"ANCAK ENAYİLER VE BEYİNSİZLER YER"

Ağar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu saatten sonra seni ve senin gibileri ancak enayiler/beyinsizler yer. Hele FETÖ’den sonra!"

Abdullah Ağar'dan zehir zemberek sözler

Abdullah Ağar'dan zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Osmanlı Abdullah Ağar tarikat uşakki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.