Abdullah Ağar'dan sol medyaya gönderme

Terör örgütü PKK/YPG'nin Başkanlık Konseyi üyesi 'Fuat' kod adlı Ali Haydar Kaytan, Kandil'e düzenlenen hava harekatında öldürüldü. İlk kez SuperHaber'in duyurduğu olayı 'Öcalan'ın yakalanmasından sonra en önemli olay' olarak tanımlayan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, 'YPG/PKK/KCK’dan tık yok. Hiştt! Sağ kulağınızın üstüne mi yattınız? Sol mu?' diye sordu

Terör örgütü PKK/YPG'nin Başkanlık Konseyi üyesi 'Fuat' kod adlı Ali Haydar Kaytan, Kandil'e düzenlenen hava harekatında öldürüldü.

İlk kez SuperHaber'in duyurduğu olayı örgütten kaçarak Türkiye’ye teslim olan bazı örgüt mensupları bu bilgiyi teyit ederken, örgütten bugüne kadar bir açıklama gelmedi.

Daha önce yaptığı açıklamada Kaytan'ın terör örgütü tarafından putlaştırılan bir isim olduğunu ve öldürülmesinin örgütte yıkıcı etki yapacağını belirten Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.

"SAĞ KULAĞINIZIN ÜSTÜNE Mİ YATTINIZ? SOL MU?"

Konunun özellikle sol medyada yer almamasına gönderme yapan Ağar, "Farkında mısınız? Yer yerinden oynuyor, PKK/KCK’nın 6 kurucusundan, PKK’nın sözde en üst düzey Başkanlık Konseyi ve Yürütme Kurulu üyesi kod Fuat Ali Haydar Kaytan’ın etkisizLEŞtirildiği iddia ediliyor. YPG/PKK/KCK’dan TIK YOK!" ifadesini kullandı.

Ağar, sözlerinin devamında "Hiştt! Sağ kulağınızın üstüne mi yattınız? Sol mu?" diye yazdı.

Abdullah Ağar'dan sol medyaya gönderme

Abdullah Ağar'dan sol medyaya gönderme ile ilgili etiketler PKK KCK terörist Abdullah Ağar Kandil
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.