Abdullah Ağar'dan kritik uyarılar! "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner."

İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile İran yanlısı Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis, ABD tarafından öldürüldü. Konuyu değerlendiren güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner." ifadelerini kullandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bu sabaha karşı havaalanına düzenlenen füze saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile İran yanlısı Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis ve Haşdi Şabi Halkla İlişkiler ve Protokol Sorumlusu Muhammed Rıza Cabiri’nin öldürüldüğü duyuruldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner." ifadelerini kullandı.

Ağar, şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Kasım Süleymani ve Ebu Mendi el Mühendis’in beraber gözüktükleri nadir fotoğraflardan. Karşılıklı oturuyorlar. Karede Bedir lideri Hadi el Amiri, Ashab-ül Ehlül Hak’ın lideri Kays Hazali vd Haşdi Şabi liderleri var. ABD’nin bu saldırısı Ortadoğu’nun en büyük kırılmalarından biri."

Abdullah Ağar'dan kritik uyarılar! "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner."

Hamaney'in intikam sözü verdiğine vurgu yapan Ağar, şöyle devam etti:

"Başını öptüğü, kahraman/yaşayan şehit ilan ettiği Kasım Süleymani’nin öldürülmesi sonrası Hamaney İNTİKAM SÖZÜ vermiş. Artık Ortadoğu’da İran/Şii-ABD/İsrail, Şii-Vahhabi hatta Sünni-Şii savaşı/çatışması görebiliriz. Söylev, eylem, tuzak, maniple ve provakasyonlara aman dikkat!

Abdullah Ağar'dan kritik uyarılar! "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner." - Resim : 2

Çok büyük bir türbülansın eşiğindeyiz. Kesinlikle kapılmamalıyız. Ortadoğu çöküyor, taraflar hırçınlaşıyor, coğrafya değişiyor. Pisliğe bulaşmadan uzaktan mudahalelerle ÜLKEMİZİ KORUMALIYIZ."

 

Abdullah Ağar'dan kritik uyarılar! "Ya kızılca kıyamet kopar ya da İran iyice siner." ile ilgili etiketler Irak İran Abdullah Ağar süleymani
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.