Abdullah Ağar: Oltaya gelmiş Kekocanlara duyurayım

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli yaptığı bir konuşmada Güneydoğu Anadolu için "Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi." demişti. Bu sözlere terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'dan uyarı geldi. Ağar, "Oltaya gelmiş Kekocanlara duyurayım dedim. İsrailoğullarının şeriatına dayalı ETNİK-DİNİ YASA çoktan çıkartıldığı için “Vaat edilmiş topraklarda yaşayanlar” 1. SINIF İNSAN olmuyorlar yalnız." ifadelerini kullandı.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli yaptığı bir konuşmada Güneydoğu'yu Yahudilerin inancında yer bulan 'vadedilmiş topraklar' arasında gösterme gafletinde bulunmuştu.

Sezai Temelli'nin "Türkiye'nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler buraları da kuruttular..."  sözlerine terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından yaptığı uyarı ile yanıt verdi.

Yahudi şeriatını hatırlatan Ağar "Oltaya gelmiş Kekocanlara duyurayım dedim. İsrailoğullarının şeriatına dayalı ETNİK-DİNİ YASA çoktan çıkartıldığı için “Vaat edilmiş topraklarda yaşayanlar” 1. SINIF İNSAN olmuyorlar yalnız. Hatta insan bile sayılmıyorlar. Çok heveslenme, çok da heveslendirtme yani." ifadelerini kullandı...

Abdullah Ağar: Oltaya gelmiş Kekocanlara duyurayım ile ilgili etiketler HDP Güneydoğu Anadolu Yahudi Sezai Temelli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.