Abdullah Ağar ne demek istedi?

Terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları başarıyla devam ediyor. Mehmetçiğin kararlı mücadelesi sekteye uğramadan sürerken terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ağar, sosyal medya hesabından, 'Mağaradakileri almışlar' mesajını paylaştı. Ağar'ın bu paylaşımı üzerine akıllara 'PKK'nın ağır topları mı yakalandı?' sorusu geldi.

Türkiye, terör örgütü PKK'ya karşı başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları başarıyla devam ederken mehmetçiğin amansız mücadelesi sayesinde örgüte darbe üstüne darbe vuruluyor.

Abdullah Ağar ne demek istedi?

Bölgede operasyonlar devam ederken terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'dan görenleri meraklandıran bir paylaşım geldi. Ağar, sosyal medya hesabından iki kez üst üste 'Mağaradakileri almışlar' mesajını paylaştı. Ağar'ın bu paylaşımı üzerine akıllara 'PKK'nın ağır topları mı yakalandı?' sorusu geldi.

BAKAN SOYLU DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE MAĞARALARI İŞARET ETMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sürdürülen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da terör yuvası mağaraları işaret etmişti. Bakan Soylu, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Sayın Cumhurbaşkanımız inlerine gireceğiz dedi. O talimatı verdiği 15 Temmuz 2016’dan bu yana Türkiye içinde 7 bin 412 mağara ve sığınaklara girildi. Türkiye’de şu anda terörist sayısı 280. Murat Karayılan şu an mağarasından çıkamıyor. Zavallı sporu da mağarasında yapıyor."

Abdullah Ağar ne demek istedi? ile ilgili etiketler terörist terör Abdullah Ağar Süleyman Soylu terör operasyonları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.