Abdullah Ağar helikopter kazasındaki o detaya dikkat çekti!

13 askerin şehit olduğu Şırnak Şenoba'daki helikopter kazasını değerlendiren güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Terör örgütlerinin eline ağır silahların geçmesiyle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri taktik uçuşlar yapmaya başladı. Yatayda alçak uçuş yapıyor" dedi.

CNN Türk'ün canlı yayınına katılan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası ile ilgili açıklamalar yaptı. Ağar şunları söyledi:

"Terör örgütlerinin eline ağır silahların geçmesiyle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri taktik uçuşlar yapmaya başladı. Yatayda alçak uçuş yapıyor. Bu da araziye bağlı olarak bir anda yükselmeye ve alçalmaya yol açabiliyor. Buradan okunması gerektiğini düşünüyorum.

Ellerinde çok ciddi bir patlayıcı yükü var. Sofistike silahlardan bahsediyoruz. Bakıyorsunuz tank savar top çıkıyor. 2 km menzilli tank savarlar var. Bunlar mücadeleye yansıyor. Yeni tedbirler almaya zorluyor."

Abdullah Ağar helikopter kazasındaki o detaya dikkat çekti! ile ilgili etiketler helikopter Şırnak kaza Abdullah Ağar 13 şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.