Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe'ye transferinde son durum ne? Konyaspor'dan açıklama geldi

Konyaspor'da geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla büyük kulüplerin radarına giren Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak tecrübeli savunmacıyla sarı lacivertli kulüp arasında pürüzler çıktığı öğrenildi. Konyaspor'dan gelen açıklamada iki kulübün anlaşmaya vardığı ve son sözün oyuncuda olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla büyük takımların transfer listesine adını yazdıran Abdülkerim Bardakçı için kulübü Konyaspor, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varmıştı. Fenerbahçe'nin Abdülkerim Bardakçı ile yaptığı görüşmede fiyat konusunda pürüz çıktığı iddia edildi.

"KARARI ABDÜLKERİM VERECEK"

Konyaspor kulübü yetkilileri yaptığı açıklamada, "Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor" diye konuştu.

Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe'ye transferinde son durum ne? Konyaspor'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Konyaspor Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.