Abdulkadir Selvi yazdı: 'Bu iş Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu bitti demeden bitmez'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin içerisinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla yaşanan hareketliliği yazdı. Selvi, "İmamoğlu ve Yavaş’ı gerilettiği doğru ama bu iş Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu bitti demeden bitmez" dedi. Ayrıca Hürriyet yazarı Selvi, " Hayat pahalılığı ve zamlar en çok AK Parti’yi etkiliyor" ifadelerini kullandı.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken CHP içinde de hareketlilik artıyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, köşesinde CHP içerisindeki kulisleri yazdı.

Selvi, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için "Kılıçdaroğlu ismi açıklansın ki İmamoğlu ve Yavaş aday olmaya cesaret bulamasın diye düşünülüyor. Yani Kılıçdaroğlu’nun ekibinin kafasında bu iş bitmiş gibi. Kılıçdaroğlu’nun mesafe aldığı doğru, İmamoğlu ve Yavaş’ı gerilettiği doğru ama bu iş Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu bitti demeden bitmez" dedi.

AK Parti'nin seçimlerdeki rakibinin CHP değil ekonomi olduğunu vurgulayan Selvi, "AK Parti’nin geleneksel tabanı dar ve orta gelirliler olduğu için hayat pahalılığı ve zamlar en çok AK Parti’yi etkiliyor" ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Abdulkadir Selvi yazdı: 'Bu iş Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu bitti demeden bitmez' ile ilgili etiketler Meral Akşener Abdulkadir Selvi CHP Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.