Abdulkadir Selvi: Ümit Özdağ parti kuruyor!

İYİ Parti kurucularından ve bugün ihracı görüşülecek olan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın yeni parti kuracağı iddia edildi. İddiayı ortaya atan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "2021’le birlikte Ümit Özdağ partisi geliyor." dedi.

İYİ Parti İstanbul il Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğuna dair yaptığı açıklamlarla olay yaratan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ için Disiplin Kurulu bugün toplanıyor.

Kritik toplantıda Özdağ'ın partiden ihraç edilip edilmeyeceği karara bağlanacak.

ÜMİT ÖZDAĞ YENİ PARTİ Mİ KURACAK?

Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'de ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken Abdulkadir Selvi, Hürriyet'teki bugünkü yazısında Özdağ'ın İYİ Parti'den ayrılarak yeni bir parti kuracağını iddia etti.

Selvi, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti Disiplin Kurulu bugün Ümit Özdağ’ın ihracını görüşecek. Sonucu merak etmiyorum. Çünkü kısa bir süre içinde de Ümit Özdağ, partiden ihraç edilecek. O da Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül gibi Anadolu yollarına düşecek. Kısa sürede de partisini kuracak. Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’e göre etrafına daha çok milletvekili toplayacak. Benden size duyurması, 2021’le birlikte Ümit Özdağ partisi geliyor."

 SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Abdulkadir Selvi: Ümit Özdağ parti kuruyor! ile ilgili etiketler İYİ Parti FETÖ Buğra Kavuncu Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.