Abdulkadir Selvi: Taciz iddiaları CHP'de hesaplaşma aracına dönüştü

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz skandallarına ilişki bugünkü köşesinde değerlendirmelerde bulunan Hürriyet gazetesi yazar Abdulkadir Selvi, cinsel taciz iddialarının parti içersinde bir hesaplaşma aracına dönüştüğünü iddia etti. İşte detaylar...

CHP İstanbul İl Örgütü'nde ilk olarak Maltepe'de ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandalları önce birçok ilçeye ardından da birçok ile sıçradı. Mağdurlar tek tek yaşadıklarını anlatıp dava açarken CHP yönetimi bu gelişmelere sessiz kaldı.

''PARTİDE HESAPLAŞMA ARACINA DÖNÜŞTÜ''

Bugünkü köşesinden cinsel taciz iddialarını değerlendiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi"Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce 'CHP’deki cinsel taciz iddialarını gündemde tutmak lazım' demişti. AK Parti’nin bunun için özel bir çaba sarf etmesine gerek yok. Zaten CHP’liler bu işi bir türlü gündemden düşürmüyor. Çünkü cinsel taciz iddiaları artık CHP’de bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanları arasında bir hesaplaşma aracına dönüştü." düşüncesini dile getirdi.

Selvi, "Belli ki Erdoğan, CHP’deki cinsel taciz iddialarının peşini bırakmayacak. 'CHP’nin eğer azıcık ar, hayâ duygusu varsa tüm bu taciz, tecavüz, hırsızlık iddialarından temizlenmeden milletin karşısına çıkmaması lazımdır. Gün geçmiyor ki bir taciz, tecavüz, hırsızlık olayı duymayalım' dedi." ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Abdulkadir Selvi: Taciz iddiaları CHP'de hesaplaşma aracına dönüştü ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi CHP Taciz Hürriyet iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.