Abdulkadir Selvi: Okulların tatili uzayacak

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, ilk olarak Çin'de ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların tatilini uzatacağını yazdı.

Selvi, Hürriyet'teki bugünkü köşesinde koronavirüs salgını dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan Bilim Kurulu üyeleri ile okul tatilinin uzayıp uzamayacağı konusunda yaptığı görüşmeyi yazdı.

Hürriyet yazarının yazısının ilgili kısmı şöyle:

OKULLARIN TATİLİ UZUYOR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinde Bilim Kurulu ile görüşüp okulların tatilinin uzatılmasını istediklerini söyledi. Erdoğan da “Bilim Kurulu, ‘Uzatılmasında fayda var’ diyorsa uzatılsın” dedi. Cumhurbaşkanı kararı Bilim Kurulu’na bırakmıştı.

Bilim Kurulu bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la toplanacak. Gündemde okulların tatilinin uzatılması var. Hem bakanlıkla, hem Bilim Kurulu üyeleriyle görüştüm. Okulların tatili uzuyor. Bu kesin. Belli olmayan tek şey, ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Bilim Kurulu ile toplantıdan sonra netleşecek.

Abdulkadir Selvi: Okulların tatili uzayacak

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Abdulkadir Selvi: Okulların tatili uzayacak ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Hürriyet Koronavirüs Korona tatil MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.