Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak affı

Galatasaray deplasmanında 0-1 öndeyken son dakikalarda oyunu tutmak isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Abdulkadir Parmak'ı oyuna sokmak istemişti. 26 yaşındaki orta saha "trip yapıp" maça girmemiş ve 90+6'da gelen golle ligin kaderi değişmişti. O gün kadro dışı bırakılan futbolcuya 3 ay sonra af çıktı...

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak'a af çıktı... Deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları  G.Saray maçının son dakikalarında oyuna girmek istemeyince kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki orta saha, bordo-mavili camia, yönetim kurulu ve teknik heyetten özür diledi. Parmak, bordo-mavili ekibin yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilecek.


Konuyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolcumuz Abdulkadir Parmak yönetim kurulumuzdan, teknik heyetimizden ve camiamızdan özür dilemiştir. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı bu özrün ardından Abdülkadir Parmak ile bugün bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmenin ardından oyuncumuzu affettiğini ve yeni sezon kampına dahil edeceğini yönetim kurulumuza bildirmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Teknik direktör Avcı, "Trabzonspor camiası yapısı, ruhu gelenekleriyle büyük camiadır. Ben özellikle teknik adam olarak hem oyun organizasyonuna hem grup enerjisine son derece dikkat eden birisiyim. Forması için 1 dakika bile olsa bütün gücüyle, niyeti ve performansıyla oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim" demişti.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak affı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Parmak Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.