Abdülkadir Ömür'in geri dönüş hikayesi

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sağ ayak bileğinde kırık nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalan Abdülkadir Ömür, yarın oynanacak Hatayspor karşılaşması ile takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Bordo-Mavili kulüp, milli yıldızı için 8 dakikalık özel bir video hazırladı.

Trabzonspor, uzun süreli sakatlığını atlatıp takıma geri dönen Abdülkadir Ömür için, "10'un geri dönüş hikayesi" başlığıyla sosyal medya hesaplarından video paylaştı. 22 yaşındaki milli futbolcunun yarın oynanacak Hatayspor maçının kadrosunda olması bekleniyor.


Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sağ ayak bileğinde kırık nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalan Abdülkadir Ömür, yarın oynanacak Hatayspor karşılaşması ile takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Ligde son 14 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 21 yaşındaki genç oyuncu için, bordo-mavili kulüpten de '10'un geri dönüş hikayesi' başlığıyla sosyal medya hesaplarından video paylaşımı yapıldı.

Videoda Abdülkadir Ömür'ün tedavi süreci, çalışmaları ve açıklamalarına yer verildi. Ömür, buradaki açıklamasında sakatlık yaşadığı Konyspor maçından sonra çok sıkı çalıştığını belirterek, "Her gün 3-4 saatlik bir tedavi sürecinden geçtim. Daha erken dönebilmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Futbolu ve takım arkadaşlarıyla oynamayı çok özledim. Avrupa Şampiyonası hayalim var. Tekrar güçlü bir şekilde geri dönüp Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum. Kendimi ve Trabzonspor'u orada temsil etmek istiyorum" dedi.

KEMİK SESİNİ DUYDUM

Sakatlandığı anı da anlatan genç oyuncu, "Kemik sesini duymuştum. Ani bir baş dönmesi oldu. Kıvranarak ayağımı Ömer Ali'nin kalçasının altından çıkarmaya çalışmıştım. Hiç beklemiyordum açıkçası. Özellikle kontratağa, gol bulabiliriz diye gidiyorduk" diye konuştu.

Abdülkadir Ömür'in geri dönüş hikayesi ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Ömür Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.