Abdülkadir Ömür 3 maç aradan sonra 11'de

Koronavirüs nedeniyle 3 maç kaçıran Abdülkadir Ömür, Göztepe maçıyla birlikte ilk 11'e geri döndü. Antrenman eksiği nedeniyle hafta sonu Karagümrük deplasmanında yedek soyunan yıldız futbolcu, bu kez 11'de başladı ve formasına kavuşmuş oldu.

Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür, Göztepe maçıyla ilk 11'e geri döndü.  Kayserispor maçının ardından üst üste 2 koronavirüs testi pozitif çıktığı için 3 maçta forma giyemeyen ve geçen hafta Fatih Karagümrük maçında sonradan oyuna dahil olan 21 yaşındaki futbolcu, 4 hafta sonra ilk 11'deki yerini aldı. Göztepe maçına kadar 13 Süper Lig karşılaşmasında görev yapan Ömür, 1 gol, 3 asist üretmişti.

Teknik direktör Abdullah Avcı, orta sahada Brezilyalı oyuncu Flavio'yu yedek kulübesine çekerken yerine Abdülkadir Ömür'e görev verdi. Kadro dışı bırakılan Plaza, Diabate ve Bilal Başacıkoğlu'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Vitor Hugo ve izinli olan Yusuf Sarı kadroda yer almadı.

Trabzonspor'un 21 kişilik kadrosunda altyapıdan yetişen 8 oyuncu yer aldı.

Bordo-mavililerde Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Abdulkadir Parmak ile Abdülkadir Ömür Göztepe karşısında ilk 11’de forma şansı bulurken, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Faruk Can Genç ve Safa Kınalı da kulübede yer aldı.

Abdülkadir Ömür 3 maç aradan sonra 11'de ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Trabzonspor Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.