Abdülkadir Ömür şoku! Giresunspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22’nci haftasında 50 puanla lider Trabzonspor, 35 puanla ligin 14. sırasındaki Giresunspor ile karşılaştı. Karadeniz derbisinin yaşandığı maçta Covid-19 vakaları ve sakatlıklar nedeniyle değişen kadrolar dikkat çekti. Bordo-Mavililer'in milli yıldızı Abdülkadir Ömür sakatlanarak ilk yarıda oyundan alındı.

Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür, Giresunspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Bordo-Mavililer'in Giresunspor'u ağırladığı 22. hafta maçına ilk 11'de başlayan 22 yaşındaki futbolcu, 32. dakikada yerini yeni transfer Yusuf Erdoğan'a bırakmak zorunda kaldı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR GALATASARAY MAÇINDA YOK

Trabzonspor, dün akşam oynanan GZT Giresunspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kulüp doktoru Op. Dr. Hakan Çelik tarafından yapılan açıklamada, “Dün oynadığımız karşılaşmada sol kasığından sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün bugün çekilen MR’ında sol kasığında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Genç oyuncunun 23 Ocak Pazar günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçında kadroda olması beklenmiyor.

GİRESUNSPOR 45 YIL SONRA TRABZON’DA

Süper Lig tarihinde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 7 karşılaşmada Trabzonspor’un 3, GZT Giresunspor’un 1 galibiyeti bulunurken 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Karadeniz ekipleri arasında sezonun 3’üncü haftasında oynanan karşılaşma 1-0’lık skorla Trabzonspor’un galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen GZT Giresunspor, Trabzonspor ile Süper Lig’de karşılaşmak için 45 yıl aranın ardından Trabzon’a geldi.

 


AVCI 61’İNCİ MAÇINDA CEZALI

Sivasspor maçında sahaya girdiği gerekçesiyle kırmızı kart gören teknik direktör Abdullah Avcı, bu akşam bordo mavili takımın başında çıkacak olduğu 61. maçında kulübede olamadı.

Antrenör Orhan Ak, GZT Giresunspor karşısında Avcı’nın yerine bordo mavili takımı yönetti. 10 Kasım 2020’de Trabzonspor’da göreve gelen Abdullah Avcı, bordo mavili ekibin başında bu akşam ki karşılaşmayı tribünlerden izlemek zorunda kaldı.

TRABZONSPOR’DA 7 EKSİK

Lider Trabzonspor, Covid-19 vakaları ve sakatlıklar nedeniyle bu akşam GZT Giresunspor karşısına sahaya önemli oyuncularından yoksun olarak çıktı.

Bordo-mavililerde milli takım kampında bulunan Kouassi, Covid-19 testleri pozitif çıkan Nwakaeme ve Koita, sakatlıktan çıkan Djaniny ve Trondsen ile sakatlığı bulunan Gervinho kadroda yer almadı.

Bordo mavililerde ayrıca geçen hafta oynanan Demir Grup Sivasspor maçı sırasında ağrı hissettiği için oyundan çıkan Marek Hamsik de bu akşam GZT Giresunspor karşısında forma giyemedi. Covid-19 hastalığını atlatan Manolis Siopis ise bu akşam yedek kulübesinde yer aldı.

VİSCA, BORDO MAVİLİ FORMA İLE İLK KEZ MEDİCAL PARK’TA 

Trabzonspor’da devre arasının önemli transferlerinden Edin Visca bu akşam Medical Park Stadyumu’nda bordo-mavili forma ile ilk maçına çıktı. Bordo mavili formayı ilk kez Sivas deplasmanında giyen Visca, GZT Giresunspor karşılaşmasında taraftarlarla buluştu. Medipol Başakşehir formasını giydiği dönemde ligde 4 gol ve 9 asisti bulunan Visca bugün dalya yapmak için mücadele edecek.

Abdülkadir Ömür şoku! Giresunspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.