Abdülkadir Ömür döndüğünde çok daha iyi bir takım bulacak

Gençlerbirliği'nin deplasmanda 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Trabzonspor'da futbolcular 3 puanı Abdülkadir Ömür'e armağan etti. Bordo-Mavililer maçın ardından milli yıldızla ilgili duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, 2-1'lik Gençlerbirliği galbiyetini Abdülkadir Ömür'e armağan etti. Geçen hafta oynanan Konyaspor maçında sağ ayak bileği kırılan ve sezonu kapatan 21 yaşındaki milli yıldız, İstanbul'da ameliyat edilmişti. Geçen sezon da ağır bir sakatlık yaşayan ve Bordo-Mavili camiayı tedirgin eden talihsiz futbolcuya jest yapan takım arkadaşları, maçın ardından da Abdüş'ü unutmadı.

CALEB EKUBAN: "Bugün Abdülkadir Ömür için oynadık. Şunu bilmesini istiyoruz; geri döndüğünde çok daha iyi bir takım bulacak. Golün ardından 10 numara işareti yaptım. Onu kalbimizde taşıyarak oynamaya çalışıyoruz. Hiç merak etmesin, her zaman elimizden geleni yapacağız."

Abdülkadir Ömür döndüğünde çok daha iyi bir takım bulacak

UĞURCAN ÇAKIR"Abdülkadir Ömür bizim öz kardeşimiz gibi, öz kardeşinize bir şey olduğunda nasıl üzülüyorsanız öyle üzülüyoruz. inşallah daha güçlü dönecek. Bu sefer de geldiğinde inşallah bize çok güç katacak. Takım halinde iyi savunma yaptık, kompakt durduk. Ben de en geriden antrenmanlarda çalıştığımızı maçta görünce motive oluyorum. Yeni hocamızla çıkışa geçtik. Takımda herkes birbiri için mücadele ediyor, birbirini itiyor, bu çok özel."

Abdülkadir Ömür döndüğünde çok daha iyi bir takım bulacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Ömür Gençlerbirliği Caleb Ekuban Uğurcan Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.