Abdülkadir Ömür'den centilmenlik dersi

Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür, hakemin kendi lehlerine verdiği yanlış kararı düzelterek centilmenlik örneği sergiledi. 21 yaşındaki futbolcu, BB Erzurumspor maçının ardından, "Bazen görmeyebiliyorlar. Hakemlere yardım etmeliyiz" dedi.

Trabzonspor'un BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta Ekuban'ın golüne asist yapan Abdülkadir Ömür, hem futbolu hem de maç içindeki örnek hareketiyle beğeni topladı. Bu sezon 2. asistini yapan 21 yaşındaki milli futbolcu, hakem Erkan Özdamar'ın Trabzonspor lehine verdiği köşe vuruşu kararında "Hocam top benden çıktı" diyerek hakemin yanlışını düzeltmişti. Erzurumspor'lu futbolcular 1-0 geride oldukları dakikada böyle bir centilmenlik görünce genç meslektaşını elini sıkarak tebrik etmişti.

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Abdülkadir Ömür, "Ben görmemiştim hakemin kararını… Topun benden çıktığı çok barizdi. Bunlar futbolda olabilecek şeyler. Biz elimizden geldiği kadarıyla hakemlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bazen görmeyebiliyorlar. Hakemlere yardım etmeliyiz" dedi.

Ömür, maç için ise "Takım halinde savunmayı iyi yaprak topu kazandıktan sonra öne gitmeye çalışmıştık. Trabzonspor’u bu durumdan çıkarmaya söz vermiştik. Takım savunması bizim için kilit önemde" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür'den centilmenlik dersi ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Trabzonspor BB Erzurumspor erkan özdamar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.