Abdülkadir Ömür 3 maçı da tribünde izledi! A Milli Takım'da menajer oyunları...

EURO 2020 A Grubu 3. maçında İsviçre ile karşı karşıya gelen A Milli Takım'da Abdülkadir Ömür 23 kişilik kadroda yer almadı. Genç yıldız, turnuvadaki 3 maçta da kadroya giremedi. Şenol Güneş, Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra sakatlığı bulunan Umut Meraş ve Kerem Aktürkoğlu'nu da dışarda bırkatı.

Abdülkadir Ömür, A Milli Takım'ın EURO 2020'de oynadığı 3 maçta da 23 kişilik kadroda yer almadı. Teknik direktör Şenol Güneş, kadroda yer alan 26 futbolcudan 25'ini 3 grup maçında kadroya dahil ederken, yalnızca Abdülkadir Ömür 3 maçta da 23 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı.

Turnuva öncesi aday kadrodan 3 ismi çıkaran Güneş, Göztepe'de çok iyi bir sezon geçiren Halil Akbunar'ın yerine Trabzonspor'da sezonun çoğunu sakat geçiren Abdülkadir Ömür'ü tercih etmişti. Formsuz bir ismi alıp, Halil'den vazgeçen Güneş'in bu kararı çok eleştirilmişti. Güneş, genç yıldızı 3 maçta kulübeye dahi almadı. 

MENAJER OYUNLARI MI?

Burak Yılmaz'ın menajeri Ogan Tarhan'ın şirketiyle çalışan Abdülkadir Ömür'ün turnuvaya götürülmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı. Piyasa değeri 15 milyon euroları bulan 21 yaşındaki yıldızın olası transferi için EURO 2020 kadrosunda yer alması önemli bir meseleydi. Güneş'in bu kararının arkasında Burak Yılmaz cephesinden gelen baskı olduğu iddia ediliyor.

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında ayak bileği çatlayan ve sezon kapatması beklenen Ömür, erken dönmüş ve sezonun son 7 maçının 6'sında kenardan gelerek süre almıştı.

Turnuvanın ilk maçında Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Kerem Aktürkoğlu kadroda yer almazken, Galler karşılaşmasında ise Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Enes Ünal dışarıda kalan isimler olmuştu. 

Abdülkadir Ömür 3 maçı da tribünde izledi! A Milli Takım'da menajer oyunları... ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Şenol Güneş EURO 2020 A Milli Takım Halil Akbunar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.