Abdülhamit Han'ın torunu ekranlara dönüyor!

Abdülhamit Han'ın torunlarından Roksan Kunter Özkan ekranlara döndü... NTV'de yaptığı programlarla seyircinin gönlünde taht kuran genç spiker, önce takıntılı bir aşık sonra da özel fotoğraflarını ele geçiren bir şebeke yüzünden sıkıntılı günler geçirmişti. Son dönemde Türkiye Basketbol Federasyonu'nda çalışan Roksan Kunter Özkan beIN Sports'un yeni ekran yüzü oldu...

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda çalışan Roksan Kunter Özkan spikerliği geri dönüş yaptı.

Basketbol Federasyonu'ndaki görevinden ayrılan Roksan Kunter Özkan'ın yeni adresi beIN Sports oldu.

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu ve Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı koçu Erman Kunter'in kızı olan Roksan Kunter Özkan, kurumsal iletişim yöneticisi Emir Özkan'la evli.

roksan

TAKINTILI AŞIK YÜZÜNDEN SIKINTILI GÜNLER YAŞADI

Cem B. adlı kişi, Kunter'in çalıştığı İstanbul Maslak'taki özel bir televizyon kanalına dört ay önce bir aşk mektubu gönderdi ve Kunter'e evlilik teklif etti.

Son olarak işyerine de gelen Cem B.'den kurtulamayan Kunter savcılığa başvurdu. Mahkeme, tacizlerine devam eden Cem B. hakkında 'tedbir kararı' verdi.

ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İLE TEHDİT EDİLDİ

2016 yılında Roksan Kunter Özkan'ın özel fotoğrafları bir şebeke tarafından ele geçirildi. Fotoğrafları sosyal medyada yayma şantajıyla 10 milyon lira para isteyen 5 kişilik suç şebekesi polis tarafından çökertildi.

ROKSAN KUNTER ÖZKAN KİMDİR?

Roksan Kunter... Babası Türkiye sayı rekortmeni, milli takımın efsane oyuncusu ve şimdi de parkenin başarılı koçu Erman Kunter. Basketbola küçük yaşlarında başlayan Roksan Kunter'in boyu 1.78'dir.

II. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunudur. Aynı zaman da Hürrem Sultan da büyük babaannesidir. İsmi Hürrem’in asıl adı Roksölan’dan gelmektedir. Fransa da iletişim okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı okumuştur.

10 yıla yakın basketbol oynamıştır. Ünlü antrenör Fehmi Sadıkoğlu’nun radyocu Mehmet Ayhan ile tanıştırmasıyla oyunculuk kariyeri başlamıştır. Basketbol sahalarında röportajlar yapmaya başlamıştır. A Haber, NTV ve NTVspor'da spor haberleri sundu.

roksan_ev

Roksan Kunter “Hiçbir zaman zaten Osmanlı torunu olduğumuzu ulu orta söyleyemezdik. O benim büyük büyük babam diyemiyordum, çekiniyordum, tedirgin oluyordum.“ demiştir.

Roksan Kunter Kendini zaman zaman güzel bulduğunu doğallığı sevdiğini makyajsız halini daha güzel bulduğunu söylemiştir. “Herkesin kendini güzel bulduğu bir yanı vardır ama ortalarda 'Ne kadar güzelim' diye gezen bir kız değilim. Beni yabancı manken ya da Rus sananlar oluyor. Özellikle Antalya’ya gittiğim zaman hep Rus muamelesi görüyorum. Uzun boylu ve renkli gözlüyseniz bu kaçınılmaz ama beni biraz rahatsız ediyor.” Açıklamalarında bulunmuştur.

23 Aralık 2013 Pazartesi günü TV2 Kurumsal İletişim Yöneticisi Emir Özkan ile dünyaevine girmişti.

roksan_duIgIuIn

Abdülhamit Han'ın torunu ekranlara dönüyor! ile ilgili etiketler roksan kunter özkan Roksan Kunter Erman Kunter
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.