ABD'nin yeni tehdidi ne? Pence'ten yeni Brunson açıklaması! Mike Pence ne dedi?

ABD ile Türkiye arasındaki gerilimin mimarı ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile krizi yükseltmeye devam etti. ABD'nin yeni tehdidi ne? Pence'ten yeni Brunson açıklaması! Mike Pence ne dedi? Ayrıntılar haberimizde...

ABD ile Türkiye ilişkilerinin gerilmesine neden olan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, sosyal medyadan yine krizi tırmandıracak bir açıklama yaptı. ABD'nin yeni tehdidi ne? Pence'ten yeni Brunson açıklaması! Mike Pence ne dedi? O açıklama ve yeni gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz.

ABD'nin yeni tehdidi ne? Pence'ten yeni Brunson açıklaması! Mike Pence ne dedi?

Pence: Türkiye Trump'un kararlılığını test etmesin
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, sosyal medya hesabından Brunson açıklaması yaptı.

Pence yaptığı skandal paylaşımda ''Rahip Brunson, masum bir adam, adalet onun serbest bırakılmasını istiyor. Türkiye, Trump'ın kararlılığını test etmemeli" ifadelerini kullandı.

 Beyaz Saray sözcüsünden suçlayıcı sözler
Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, yaptığı açıklamada "Türkiye'nin vergi kararı üzücü ve yanlış yöne giden bir adım. Erdoğan ve Türkiye, Rahip Brunson'a çok haksız davrandı" dedi.

Sanders açıklamasının devamında ''Brunson serbest bırakılsa bile vergiler indirilmeyecek. Türkiye'nin vergi kararı üzücü ve yanlış yöne giden bir adım. Brunson serbest bırakılırsa yaptırımlar kaldırılabilir.'' ifadelerini kullandı.

 

ABD'nin yeni tehdidi ne? Pence'ten yeni Brunson açıklaması! Mike Pence ne dedi? ile ilgili etiketler ABD Türkiye mike pence yeni brunson açıklaması ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.