ABD'nin yeni büyükelçisinden ilk mesaj!

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Michael Satterfield, Türkiye ile ilgili ilk mesajını paylaştı. Elçiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hükümetim, NATO müttefikimiz ve ortağımız Türkiye ile aramızdaki önemli ilişkiyi güçlendirmekte kararlıdır." değerlendirmesinde bulundu.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin, Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Satterfield'ın, "ABD'yi Türkiye'de temsil etmekten onur duyuyorum. Hükümetim, NATO müttefikimiz ve ortağımız Türkiye ile aramızdaki önemli ilişkiyi güçlendirmekte kararlıdır." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilen Satterfield, Erdoğan'a bugün, güven mektubu sunmuştu.

 

ABD'nin yeni büyükelçisinden ilk mesaj! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ABD Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.