ABD'nin son açıklaması ne? ABD Hazine Bakanı ne dedi? Brunson krizinde son durum

ABD ile Türkiye ilişkilerini kritik bir noktaya sürükleyen Rahip Brunson krizinde bir tehdit daha geldi. Bu kez ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin konuştu. ABD'nin son açıklaması ne? ABD Hazine Bakanı ne dedi? Rahip Brunson krizinde son durum haberimizde...

ABD'nin yeni tehdidi ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den geldi. Türkiye ilişkilerini kritik bir noktaya sürükleyen Rahip Brunson krizinde ABD'nin son açıklaması ne? ABD Hazine Bakanı ne dedi? Rahip Brunson krizinde son durum ve gün içindeki gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz.

ABD'nin son açıklaması ne? ABD Hazine Bakanı ne dedi? Brunson krizinde son durum


ABD HAZİNE BAKANI NE DEDİ?
ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan Rahip Andrew Brunson’ın serbest bırakılmaması halinde daha fazla yaptırım uygulamaya hazır olduklarını söyledi.

Steven Mnuchin yaptığı açıklamada, “Türkiye Papaz Brunson’ı serbest bırakmazsa daha fazla yaptırım uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

ABD'nin son açıklaması ne? ABD Hazine Bakanı ne dedi? Brunson krizinde son durum ile ilgili etiketler ABD abd hazine bakanı steven mnuchin ne dedi rahip krizinde son durum abdnin son açıklaması ne
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.