ABD'nin skandal mektubunun arkasından FETÖ çıktı

ABD'de Temsilciler Meclisinin 181 üyesi tarafından Dışişleri Bakanı Antony Blinken'a yazılan ve Türkiye'yi hedef alan mektubun altından FETÖ çıktı. FETÖ elebaşı Gülen'in manevi oğlu firari basketbolcu Ener Kanter "Bir mektubumuz daha çıktı" diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Mektupta imzası olan ABD’li kongre üyesi de özel olarak Kanter’e teşekkür etti.

ABD Temsilciler Meclisinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerden 181 vekil, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'a bir mektup göndererek Joe Biden yönetiminin Türkiye ile ilgili politikalarında insan hakları konusundaki sorunları gündemde tutmasını istedi.

FETÖ'CÜ KANTER PAYLAŞTI

Türkiye'yi hedef alan o mektubun altından FETÖ çıktı. Durum, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter'in paylaşımıyla ortaya çıktı.

Twitter hesabından mektubun görselini paylaşan Kanter, "Amerika kongresinde Türkiye'de yaşanan haksızlıkları, zulümleri, diktatörlüğü anlatan Antony Blinken'a ve Dışişleri Bakanlığı'na göndereceğimiz 181 imzalı bir mektubumuz daha çıktı. Sadece hizmet hareketi değil, mağdur olan bütün kesimlerden bahsettik" dedi.

 ABD'nin skandal mektubunun arkasından FETÖ çıktı

KONGRE ÜYESİNDEN ÖZEL TEŞEKKÜR

Mektupta imzası bulunan kongre üyesi Seth Moulton da Twitter hesabından, Kanter’e teşekkür etti.

Moulton'ın Kanter'e 'arkadaşım' demesi dikkatlerden kaçmadı.

ABD'nin skandal mektubunun arkasından FETÖ çıktı - Resim : 2

BİR MEKTUP DAHA GÖNDERİLMİŞTİ

ABD'de geçtiğimiz haftalarda 54 senatörün imzasıyla Joe Biden'a gönderilen bir mektubun benzeri, Temsilciler Meclisinin 170 üyesi tarafından kaleme alınarak Dışişleri Bakanı Antony Blinken'e gönderilmişti.

ABD'nin skandal mektubunun arkasından FETÖ çıktı ile ilgili etiketler ABD FETÖ Enes Kanter Mektup kongre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.