ABD’nin PKK/YPG’ye desteği bir kez daha kanıtlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK/YPG/PYD’ye yönelik operasyonları devam ederken ABD’nin teröristlere yönelik desteği bir kez daha gözler önüne serildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri gece yarısı terör yuvalarını darma duman ederken kahraman Mehmetçik son yıllardaki başarılı operasyonları ile terör örgütüne ağır darbeler indirdi. TSK'nın PKK/YPG/PYD’ye yönelik operasyonları devam ederken ABD’nin teröristlere yönelik desteği bir kez daha gözler önüne serildi.

ABD’Lİ KOMUTAN TERÖRİSTLERİN SÖZDE MEZUNİYETİNE KATILDI

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürerken ABD’nin PKK’nın Suriye uzantısı YPG terör örgütüne verdiği destek ise bir kez daha görüntülendi. Öldürülen teröristler için başsağlığı mesajı yayınlayan ABD bu kez de teröristlerin sözde mezuniyet törenine katıldı. ABD Özel Kuvvetler Komutanı Jeff Dennis, Suriye'deki eğitim verdiği PKK/YPG'li teröristlerin mezuniyet törenine katıldı. Törende konuşma yapan ABD'li komutan, teröristleri tebrik etti.

"BAŞARINIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Dennis konuşmasında "Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo'daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım. Başarınızla gurur duyuyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz. Sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

 

ABD’nin PKK/YPG’ye desteği bir kez daha kanıtlandı ile ilgili etiketler ABD YPG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.