ABD'nin iki yüzlülüğü! Teröristlere farklı muamele

Gazeteci Nedim Şener, ABD'nin iki yüzlülüğüne dikkat çekti. Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı terörist Mazlum Kobani'yi koruyan ABD, PKK yöneticisi Duran Kalkan'ın başına 3 milyon dolar ödül koyuyor

Terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden olarak bilinen ve Mazlum Kobani adını da kullanan Şahin Cilo kod adlı Ferhad Abdi Şahin için ABD adeta seferber oldu. ABD, Rusya ve Avrupa ülkelerinin meşru zemine oturtmaya çalıştığı eli kanlı terörist Ferhat Abdi Şahin, ABD medyası tarafından da parlatılmaya çalışılıyor...

Gazeteci Nedim Şener, ABD'nin iki yüzlülüğüne dikkat çekti. Nedim Twittter'dan "Kandil’de iki PKK’lı terörist; Biri ABD’nin ‘mazlum kobani’ dediği PKK/PYD’li Şahin Cilo kod adlı Ferhat Abdi Şahin, diğeri PKK yöneticisi Duran Kalkan, ABD birine para veriyor, diğerinin başına 3 milyon dolar ödül koyuyor" diye yazdı.

Mazlum Kobani kod adlı terörist Şahin Ferhat Abdi en çok aranan teröristler listesinde 4 milyon TL ödülle kırmızı kategoride aranıyor.

ABD'nin iki yüzlülüğü! Teröristlere farklı muamele

ABD'nin iki yüzlülüğü! Teröristlere farklı muamele ile ilgili etiketler ABD Nedim Şener Mazlum Kobani duran kalkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.