ABD'nin göbeğinde FETÖ'nün kirli oyunlarını ifşa ettiler

ABD'de FETÖ'cülerin kirli oyunları sonrası bu sefer de örgütün kanlı yüzünü göstermek için ilan yayınlandı. New York kentinin merkezinde yer alan Times Meydanı'nda 'Stop Gülen' (Gülen'i durdurun) yazılı ilanlar yer aldı. FETÖ'cüler daha önce New York kentinde 'Stop Erdoğan' (Erdoğan'ı durdurun) yazılı ilanlar yayınlamıştı.

ABD'nin New York şehrinin ünlü Times Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzü hakkında ilan yayımlandı.

Şehrin en kalabalık mekanı Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, "Pennsylvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü. Yerel saat ile 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) arası yayınlanan ilan ile FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.

ABD'nin göbeğinde FETÖ'nün kirli oyunlarını ifşa ettiler

TÜRKİYE'Yİ KARALAMAYA YÖNELİK REKLAM TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

FETÖ mensuplarına ait bir grup tarafından mart ayı başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana Türkiye'yi karalamaya yönelik verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyeleri, söz konusu ilanı yayımlayan Outfront Media reklam şirketini telefon ve e-posta ile arayarak protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.

ABD'nin göbeğinde FETÖ'nün kirli oyunlarını ifşa ettiler - Resim : 2

Daha sonra 6 Mart'ta, Times Meydanı, Penn Tren istasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı.

Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, "Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun." ifadesinin yer aldığı görülmüştü.

ABD'nin göbeğinde FETÖ'nün kirli oyunlarını ifşa ettiler - Resim : 3

ABD'nin göbeğinde FETÖ'nün kirli oyunlarını ifşa ettiler ile ilgili etiketler FETÖ ABD New York stop gülen times meydanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.