ABD'nin gizli başkanı Harris de aşı oldu

3 Kasım seçimlerinde ABD başkan yardımcılığına seçilen Kamala Harris de seçilmiş Başkan Joe Biden gibi korona aşısı oldu. ABD'yi perde arkasından yönetecek kişi olarak götrerilen Harris'in tercihi ilaç şirketi Moderna'nın geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı oldu.

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, ABD başkanlığına seçilen Joe Biden'ın aşı olmasından bir hafta sonra Washington D.C.'de kameralar önünde canlı yayında aşı yaptırdı.

Kamala Harris, aşı yaptırdıktan sonra "Çok kolaydı, neredeyse hiç hissetmedim." diye konuştu.

Biden ve Harris, 20 Ocak 2021'de göreve başlamadan önce ikinci doz aşıyı da yaptırmış olacaklar.

Kamala Harris, aşının güvenli olduğunu göstermek için Biden ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence gibi isimlerin ardından Kovid-19 aşısı yaptıran son Amerikalı isim oldu.

Yakın zamanda Kovid-19'a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump ise henüz aşı yaptırmış değil.

ABD'nin gizli başkanı Harris de aşı oldu ile ilgili etiketler ABD Kamala Harris başkan yardımcısı Joe Biden aşı Pfizer BioNTech

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.