ABD'nin First Lady'si Jill Biden, Romanya'ya geldi

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden, Romanya’ya düzenlediği ziyarette Ukraynalı sığınmacılar ve Romanyalı öğretmenlerle bir araya geldi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden Romanya’ya geldi.

First Lady Biden, Romanya First Lady’si Carmen Iohannis ile Romanya’daki bir okulu ziyaret ederek, Ukraynalı sığınmacılar ve Romanyalı öğretmenlerle bir araya geldi. First Lady Biden’ın okul ziyareti, öğrencilerin Romanya milli marşı ve Ukrayna askeri marşını söylemesinin ardından sona erdi.

Daha sonra Biden düzenlenen ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Bu çocukların gerçekten acı çektiğini görebilirsiniz. Ukraynalılar yanlarında olduğumuzu biliyorlar. Öğretmenler ise bu çocukların travmalarıyla başa çıkmalarına ve onların psikolojisini düzeltme konusunda yardımcı oluyorlar” dedi.

First Lady Biden’ın ayrıca Slovakya’ya düzenleyeceği ziyareti nedeniyle yola çıktığı ve ziyarette Slovakya Cumhurbaşkanı Zuzana Caputova ile bir araya geleceği öğrenildi.

ABD'nin First Lady'si Jill Biden, Romanya'ya geldi ile ilgili etiketler Romanya ABD Savaş Ukrayna jill biden
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.