ABD’nin derdi YPG değil petrol!

PKK-YPG-SDF yardımıyla Haseke ve Deyrizor illerindeki petrol ve gaz sahalarının kontrolünü ele geçiren Washington güçleri, Suriye'den düzenli olarak yakıt ve tahıl kaçakçılığı yapıyor.

YPG’yi yerel ortak olarak isimlendiren ABD’nin tek terdi tahıl ve yakıt kaçaklığı. Suriye petrolünün ABD&PKK-YPG işbirliği ile Akdeniz kıyısı üzerinden Batı pazarlarına taşıyan ABD içi petrol dolu onlarca tankeri Suriye'den Irak'a taşırken görüntülenmişti.

Kaçırılan petrol 200 milyar doları geçti

Washington'ın, Suriye ve Irak'tan yüzlerce yakıt tankerini yağmaladığı gün ortaya çıkmıştı. Suriye'de kaçırılan toplam petrol miktarının 200 milyar dolara yaklaştığı konuşuluyor.

ABD ordusu, Suriye'deki petrolü Batı’ya

Yağmalanan petrolun, yasa dışı olarak Akdeniz kıyısı üzerinden Batı pazarına taşınıyor. Öte yandan ABD ordusunun, geçen hafta, Suriye'den 60 tankeri daha taşıdığı iddia edildi.

ABD’nin derdi YPG değil petrol! ile ilgili etiketler Suriye ABD
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.