ABD'li terörist ABD ve NATO'ya isyan etti! "Türkiye'yi..."

Afrin operasyonundan önce Türkiye'yi tehdit eden yabancı teröristlerin büyük çoğunluğu Afrin'de öldürüldü. Kalanlar ise YPG ile birlikte ABD'nin onlara verdiği silahları da geride bırakarak kaçtı. Onlardan biri de ABD vatandaşı Tolhildan Ciwan adlı terörist. İsyanı ise "Türkiye'yi durduramadılar" dediği NATO, ABD ve AB'ye...

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 18 Mart'ta Afrin ilçe merkezi ile ilçenin kuzeyi, doğusu ve batısındaki noktaların tümünü ele geçirdi. Büyük kayıp veren terör örgütü de, zayiatın artmaması için ABD'nin gönderdiği silah ve mühimmatları bırakarak Afrin'den kaçtı.

tolhildan2

"TÜRKİYE'Yİ KİMSE DURDURAMADI"

Kaçan teröristlerin arasında yer alan ABD vatandaşı Tolhildan Ciwan adlı terörist, "Türk savaş uçakları bomba yağdırdı. Rusya, ABD, NATO ve AB bunları görmesine rağmen sessiz kalarak destek verdi. Türkiye'yi kimse durduramadı. Bu büyük bir utançtır." sözleriyle teröristlere destek verilmemesine isyan etti.

TSK ve ÖSO tarafından 4 bine yakın terörist öldürülürken, YPG'ye destek için gelen yabancı uyruklu teröristler de öldürülenler listesine eklendi.

ABD'li terörist ABD ve NATO'ya isyan etti! "Türkiye'yi..." ile ilgili etiketler YPG Afrin NATO abdli terörist isyan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.