ABD'li oyuncu Lance Reddick evinde ölü bulundu

ABD'li oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. 60 yaşında yaşama veda eden ünlü aktör, "Fringe" ve "The Wire" gibi popüler televizyon dizilerindeki rollerinin yanı sıra,"John Wick" serisinde canlandırdığı "Charon" karakteriyle de tanınıyordu.

"John Wick" serisinde "Charon" karakterine hayat veren 60 yaşındaki ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick, Los Angeles'taki evinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından kesinleşecek.

Lance Reddick

 

Reddick, ''John Wick'' serisinin yakın zamanda çıkacak dördüncü bölümü için bir basın turu yapıyordu. ABD'li ünlü aktör, "The Wire" dizisindeki Cedric Daniels ve "Fringe" dizisindeki Philip Broyles karakterleriyle tanınmıştı.

Lance Reddick


LANCE REDDİCK HAKKINDA

7 Haziran 1962'de Baltimore, Maryland'de doğan Lance Reddick, Rochester Üniversitesi'nden Müzik Lisans derecesi aldı, 1990'ların başında Yale Drama Okulu'na katıldı ve 1994'te Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesi aldı.

ABD'li ünlü aktör, "The Wire" dizisindeki Cedric Daniels ve "Fringe" dizisindeki Philip Broyles karakterleriyle tanınmıştı. Reddick, son olarak "John Wick" serisinde "Charon" karakterine hayat vermişti.

ABD'li oyuncu Lance Reddick evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.