ABD'li öğrenci yıllığına "Come to Beşiktaş" yazdı!

Okul yıllığına ''Come to Beşiktaş'' yazması ile Beşiktaş taraftarları arasında gündem olan Parker Moyle, olayın hikayesini anlattı.

Ajans Beşiktaş'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde okul yıllığına ''Come to Beşiktaş'' yazması ile Beşiktaş taraftarları arasında gündem olan Parker Moyle bu çıkışının hikayesini anlattı.

ABD'li öğrenci yıllığına "Come to Beşiktaş" yazdı!

İşte Moyle'un açıklaması:

''18 yaşındayım Amerika'da üniversite okuyorum. Çocukluğumda boş zamanlarımı FIFA oynayarak geçirirdim. Beşiktaş ve dünyanın diğer takımları ile ilk kez bu oyunla birlikte tanıştım. Türkiye'de favori takımım her zaman Beşiktaş olmuştur sebebini açıkçası ben de bilmiyorum. Yıllığımda neden böyle yazdığıma gelecek olursak Beşiktaş Vagner Love ile imzaladığında kulübün Twitter hesabında bir video paylaşılmıştı, videoda "Aşk sadece filmlerde yaşanır derler biz ise Come to Beşiktaş diyoruz" diye bir ifade geçiyordu. Bunu eğlenceli bulmuştum bu sebeple okul yıllığında kullanma kararı aldım. Arkadaşlarım bunun ne anlama geldiğini pek bilmiyordu ancak bu kadar popüler olmasını havalı bulduklarını söyleyebilirim. Günün birinde İstanbul'a gelmeyi ve Vodafone Park'ın atmosferini tatmayı çok istiyorum.'' dedi.

ABD'li öğrenci yıllığına "Come to Beşiktaş" yazdı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Parker Moyle come to beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.