ABD’li itfaiyeciler de BJK’ye ortak oldu!

Beşiktaş Futbol AŞ’nin yabancı yatırımcılarının ismi de şirketin genel kurulunun hazirun (katılımcılar) listesinde yer aldı. Bunlardan en ilginci, Los Angeles İtfaiyeci ve Polis Emeklilik Sistemi... Ayrıca üç yabancı fon daha bulunuyor.

9 Ocak’ta gerçekleştirilen Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ Genel Kurulu’nun hazirun cetvelinde 19 hissedar arasında 4 yatırımcı dikkat çekti.

ABD’li itfaiyeciler de BJK’ye ortak oldu!

Siyah-beyazlı kulüpten hisse alarak genel kurula katılmaya hak kazanan fonlardan ilki, “LA Fire and Police Pension System.” Hayatlarını Los Angeles halkını korumaya adamış olanların emeklilik güvencesini ve sağlığını korumak ve geliştirmek için kurulan fonun yatırım bölümü, hisse senetleri, tahviller, gayrimenkul ve alternatif yatırımlarla çalışanların sermayesini korumaya çalışmakta...

Beşiktaş’ın hissedarları arasında bulunan, LA Fire and Police Pension System gibi diğer yabancı yatırımcı da Utah State Riterement Fund... Yani Utah eyaleti emeklilik fonu... Devlet sistemi olarak görünen bu fon da üyelerine geleceğini garanti altına almayı düzenleyen bir sistem...

ABD’li itfaiyeciler de BJK’ye ortak oldu! ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.