ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlandı!

Milli Savunma Bakanlığı, Müşterek Harekat Merkezi kurulmasına ilişkin açıklama yaparak, "Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlanmış; kritik fonksiyonların tesisi sağlanmıştır." bilgisini paylaştı.

 Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ve ABD arasında devam eden 'güvenli bölge' görüşmeleri ve ardından başlayan çalışmaların geldiği noktaya dair açıklama yayınladı.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirme şöyle:

1. Suriye kuzeyinde ABD ile koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölge kapsamında Şanlıurfa’da kurulacak Müşterek Harekât Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

2. Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlanmış; kritik fonksiyonların tesisi sağlanmıştır.

3. Müşterek Harekât Merkezi’nin tesisi ve faaliyetlerinin bir an önce başlamasına yönelik çalışmalar zaman gecikmesine mahal vermeden sürdürülmektedir.

ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlandı! ile ilgili etiketler Türkiye ABD güvenli bölge
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.