ABD'li generallerden Öcalan'ın manevi oğluyla görüşme!

ABD'li General Paul Calvet ve ABD Merkez Komutanlığı Komutanı Kenneth McKenzie, Suriye Demokratik Güçleri'nin lideri Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü. Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yapan terörist Ferhat Abdi Şahin, görüşmenin bölgedeki emniyet ve ekonomiyle ilgili zorlukları ele almak için yapıldığını söyledi.

ABD'li General Paul Calvet ve ABD Merkez Komutanlığı Komutanı Kenneth McKenzie, terör örgütü PKK'nin Suriye kolu PYD/YPG'nin paravan örgütü Suriye Demokratik Güçleri'nin lideri Mazlum Kobani ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran "Mazlum Kobani" kod adıyla tanınan Ferhat Abdi Şahin, bölgede hem ekonomik hem de güvenlik ile ilgili konuları Paul Calvet ve Kenneth McKenzie ile ele almaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Mazlum Kobani tweetinde, "Bölgedeki emniyet ve ekonomiyle ilgili zorlukları ele almak için General Calvert ve General McKenzie ile bir araya gelmekten memnun oldum. Koalisyon güçlerinin varlığının devamı, DAEŞ ile mücadele için ortak işbirliği ve bölgeyi koruma ve istikrara kavuşturma çabaları hakkında mesajlar aldık" ifadelerini kullandı.

ABD'li generallerden Öcalan'ın manevi oğluyla görüşme!

ABD Başkanı Donald Trump'ın "General Mazlum" diye andığı ve Türkiye'nin de görüşmesini istediği Abdi, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın "manevi oğlu" olarak biliniyor.

ABD'li generallerden Öcalan'ın manevi oğluyla görüşme! ile ilgili etiketler PKK Mazlum Kobani ABD terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.