ABD'li generalin skandal ziyareti! Diplomatik kaynaklar: Gereken uyarı yapıldı!

ABD'li generalin skandal ziyareti sonrası diplomatik kaynaklar, "ABD Büyükelçisi'ni davet ettik uyarı yaptık, terör örgülü ile görüşme olmadığını söyledi." dedi.

Diplomatik kaynaklar, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in Suriye'nin kuzeydoğusunda sadece ABD'li askerler ile görüştüğü, PKK/YPG ile görüşmediği yönündeki açıklama üzerine, "Şu bir gerçek; Bu görüşüp görüşmemesinden bağımsız olarak, ABD'nin bu terör örgütüne (PKK/YPG) yönelik desteği devam ediyor." dedi.

Açıklamada, ''ABD Büyükelçisi davet edildi, gereken uyarılar, mesajlar verildi. Büyükelçinin açıklaması ve daha sonra Bakanlık Sözcüsünün soruya verdiği cevapta da bunu söylüyorlar. Ama şu bir gerçek. Bu görüşüp-görüşmemesinden bağımsız olarak ABD’nin bu terör örgütüne yönelik desteği devam ediyor'' ifadeleri kullanıldı.

 

ABD'li generalin skandal ziyareti! Diplomatik kaynaklar: Gereken uyarı yapıldı! ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.