ABD'li gazetecinin şüpheli ölümü

Samsun'dan İstanbul'a gelen ABD'li gazeteci Andre Vltchek'in cesedi Karakaköy'de aracının içinde bulundu. Vltchek'in ölümünü polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçti.

Olay Beyoğlu Karaköy Kemankeş sokak üzerinde bulunan bir otelin önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Rusya doğumlu Amerikalı gazeteci Andre Vltchek (57), eşi Rossie İndira Vltchek ve iki şoförle birlikte 9 gün kaldığı Samsun'dan kiraladığı VIP araçla İstanbul'a yola çıktı.

EŞİ UYANDIRMA İSTEDİ, HAREKET ETMEDİĞİNİ FARK ETTİ

Kalacakları otelin önüne saat 05.30 sıralarında geldiklerinde eşi, Vltchek'i uyandırmak istedi. Vltchek'i hareket etmediğini gören eşi ve şoförler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Vltchek'in öldüğünü belirledi.

ABD'li gazetecinin şüpheli ölümü

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri ise araçta inceleme yaptı. Belgeselci ve araştırmacı gazeteci Andre Vltchek'in ölümünü polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçtiği öğrenilirken, cenaze Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Araç incelenmek üzere emniyet otoparkına çekilirken, Vltchek'in eşi ve şoförlerin ifadesinin alındı.

SORULARA CEVAP VERMEDİ

Edinilen bilgiye göre, Vltchek'in eşinin ifade işlemleri 6 saat sürdü. İfadesi sonrası Araştırma Amirliği'nden çıkarılan kadının önce hastaneye sonra da oteline bırakılacağı öğrenildi. Kadın, yöneltilen sorulara cevap vermedi.

ABD'li gazetecinin şüpheli ölümü - Resim : 2

ABD'li gazetecinin şüpheli ölümü ile ilgili etiketler ABD Beyoğlu gazeteci ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.