ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle kavgası kızıştı

Kısa süre önce CHP'den istifa eden Prof. Dr. Aslı Baykal CHP’ye yüklenmeye devam ediyor. Toplantıya video konferansla katılan ABD'li başdanışman Rifkin hakkında açıklama yapan Baykal “Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?” tepkisini gösterdi.

Prof. Dr. Aslı Baykal muhalefet kanadına gösterdiği tepkilerle dikkat çekiyor. Baykal, CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı toplantısına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

"HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ ECNEBİLERİN NASİHATLERİYLE YÜKSELEBİLSİN"

CHP’nin ABD’li başdanışmanına Twitter üzerinden tepki gösteren Aslı Baykal, Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü alıntılayarak, "Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?" ifadelerini kullandı.

ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle kavgası kızıştı

RIFKIN İLK ORTAYA ÇIKTIĞINDA "SEÇİMDEN SONRA KAPİTÜLASYONLARI DA İLAN EDER" DEMİŞTİ

Bayka, geçtiğimiz günlerde de Jeremy Rifkin'in Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasına karşı sert sözlerle "Kılıçdaroğlu seçime ABD'li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder." demişti.

ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle kavgası kızıştı - Resim : 2

YILMAZ ÖZDİL BİLE DAYANAMADI

Muhalif Yılmaz Özdil de toplantıda uyuyan Selvi Kılıçdaroğlu için tepki gösterdi. Özdil'in paylaşımı: "Heyecan verici bir toplantı oldu..."

ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle kavgası kızıştı - Resim : 3

ABD’li danışman üzerinden olay sözler! Mahalle kavgası kızıştı ile ilgili etiketler Jeremy Rifkin CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.